Kunderne om adena IT

 

Morten Wieland

Morten Wieland, Køge Køkken

 

Vi i Køge Køkken har valgt adena IT til vores leverandør på IKT. Kristen har stillet en god behovsanalyse, hvilket har gjort at deres løsning dækker vores behov 100%.

 

Læs mere …

adena IT - en grøn virksomhed

 

Gennem de seneste to år har vi søgt produkter, der opfylder kravene til de forskellige certificeringer inden for grønne produkter.

 

 

Hvad er et grønt produkt

I de fleste tilfælde bruger elektronik meget strøm. Derfor er det ønskværdigt at få nedbragt den mængde strøm et produkt bruger. Den samlede mængde energi en virksomhed forbruger er i de fleste tilfælde en betydelig post på driftskontoen. Vi har søgt produkter, der gennem teknologi og produktion bruger mindre energi end andre tilsvarende produkter.

 

Spar op til 70% på strømforbruget med en ny pc

Både Fujitsu og Lenovo har gennem flere år arbejdet på at bringe den samlede miljøbelastning ned på deres produkter. De har nu opnået lave strømforbrug på maskiner og skærme til kontorbrug.

 

Ofte helt ned til 30% strømforbrug i forhold til tilsvarende fra konkurrenterne. Fujitsu og Lenovo har også tænkt på miljø i produktion, anvendelse og bortskaffelse af produktet. I nogle tilfælde kan over 90% af produkterne genanvendes - ikke ringe synes vi!

 

Spar op til 46% med de rigtige netværkskomponenter

D-link har udviklet Green Ethernet, en teknologi der nedbringer strømforbruget i deres nyeste produkter med op til 80%. I et typisk netværksmiljø er der målt minimumsbesparelser på 24%. Hvilken virksomhed vil ikke gerne tage mod en sådan besparelse? Selve teknologien kan ses beskrevet her.

Vores hjemmeside er CO2 neutral - er din?