Kan vi hjælpe dig?
Ring til os på tlf. 56 21 61 21

Peter Meilstrup, Scandiloc

Scandiloc A/S adena IT forudså at vi kunne få et problem, hvis vores lagertårn ikke havde adgang til den styrende computer! Vores samarbejde med adena IT, som tager sig af vores IT løsning er så godt at de i efteråret 2010 forudså at vi kunne få et problem med vores lagertårn.

Hvis computeren der styrer jeres lagertårn bryder sammen, hvordan vil I så klare det? var spørgsmålet fra Kristen i en samtale jeg havde med ham i efteråret. Det gav stof til eftertanke, så da Kristen foreslog at de skulle tage en af vores ældre PC’er og genbruge den som en reserve var jeg med på idéen.

adena IT kom forbi og satte reservecomputeren op til brug med lagertårnet, og de udfærdigede en vejledning, så vi selv kunne skifte rundt, hvis der opstod et problem. Nu kunne min beretning være forbi, men i november 2010 skete det der ikke må ske – computeren til styring af lagertårnet brød ned lige midt i vores pakning af ordrer. Nu var gode råd dyre, men med reserve computeren og vejledningen var lagertårnet i gang med plukning af varer igen inden for en time.

Det er sikkert ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for at adena IT forudså denne situation! Det kunne Kristen fra adena IT kun fordi vi har haft et længerevarende samarbejde!

Peter Meilstrup Direktør Scandiloc A/S

http://www.scandiloc.eu