Vi har serviceret erhvervskunder siden 2007

Kan vi hjælpe dig?
Ring til os på tlf. 56 21 61 21

Robert Thiesen, Formue & Investeringspleje A/S

I Formue- & Investeringspleje A/S, Fondsmæglerselskab lever vi af at servicere vores kunder.


Vi henvender os primært til formuende investorer, og det er en kreds af personer der ved hvad de skal forvente. Blandt andet når vi handler værdipapirer og når vi sender forskellige rapporter til dem. Som godkendt fondsmæglerselskab er der ligeledes en lang række krav inden for IT området der skal være opfyldt for at efterkomme såvel lov om Finansiel virksomhed som Finanstilsynets anvisninger og krav.
Det er således afgørende for vores virksomhed at have velfungerende systemer og gode og kompetente samarbejdspartnere – blandt andet på IT området. I adena IT har vi fundet en samarbejdspartner der forstår vores til tider lidt specielle og strenge krav til vores IT setup.
Nogle opgaver har nok været lidt anderledes end dem andre typer virksomheder kommer med – men også her har adena IT løst opgaven med stort gå på mod.
Og så gør det i øvrigt ikke noget at medarbejderne i adena IT kender vores medarbejdere godt så hver enkelt kan få en individuel rådgivning og assistance. Så vi er rigtigt godt tilfredse med samarbejdet med adena IT.
Robert Thiesen
Direktør i Formue- & Investeringspleje A/S, Fondsmæglerselskab

danskfi.dk